Bestuursleden gezocht

Achter KennelijkOnjuist.nl gaat de Stichting Claimant schuil. Stichting Claimant is in 2018 opgezet door Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek & Partners) om WA-verzekerde automobilisten te assisteren bij het innen van hun verhaalbare schade. De contra-expertise branche zou belang bij ontwikkeling van die dienst kunnen hebben. Door tegenwerking van de verzekeraarsbranche is die ambitie even gematigd. Ter zake loopt een geschil in hoger beroep waaruit de erkenning van een redelijke vergoeding voor de rechtsbijstand zou moeten komen.

Als ‘strijder in de bpm’ is Frank nog altijd voorvechter van gerechtigheid ook op dat vlak. In dat kader heeft Frank ook altijd contact onderhouden met andere voorvechters. Iedereen kan niet met iedereen overweg in onze branche en we hebben allemaal onze manieren en soms ook ongemanierdheden. Dat laatste moeten we niet willen en vermijden. Tegelijkertijd zijn het vaak wel de mensen met ‘de grotere mond’ die zaken weten te bewerkstelligen. In dat kader zijn Frank en Gerd Schippers (S-tax) dan ook met het idee van KennelijkOnjuist.nl begonnen. Frank bracht de Stichting in en Gerd zette deze website op. Samen denken we dat het bestuur van de Stichting, wat nog dient te worden aangevuld, naast Frank, uit wat minder ‘aanwezige’ leden mag bestaan.

Voel jij, als belanghebbend branchegenoot (taxateur of eigenaar autobedrijf) iets voor deze één van deze twee vacatures? Mail dan graag of bel Frank Bolsenbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *